Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Designing foods for satiety: The roles of food structure and oral processing in satiation and satiety
 
 
Titel: Designing foods for satiety: The roles of food structure and oral processing in satiation and satiety
Auteur: Campbell, Caroline L.
Wagoner, Ty B.
Foegeding, E. Allen
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 13 (2017) nr. C pagina's 1-12
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland