Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Heat Stable Microbial Proteolytic Enzyme Produced in Milk Patel, G.B.
1972
5 3 p. 145-148
4 p.
artikel
2 A Viscometer for Studying Starch Slurry Behavior During Cooking 1 1 Contribution No. 284 from Engineering Research Service. Voisey, Peter W.
1972
5 3 p. 129-133
5 p.
artikel
3 Blossom Colour and Carotenoid Content of Crimson Tomatoes Bali, A.S.
1972
5 3 p. 170-172
3 p.
artikel
4 CIFST/ICSTA 1972 Annual Business Meeting Toronto, Ontario – June 14, 1972 Greene, A.H.M.
1972
5 3 p. A52-A56
nvt p.
artikel
5 Electron Microscopy of Mayonnaise Chang, C.M.
1972
5 3 p. 134-137
4 p.
artikel
6 Etude de la germination des spores de Bacillus Stearothermophilus en milieux artifiels et dans des conserves alimentaires Diep, O.
1972
5 3 p. 159-164
6 p.
artikel
7 Extraction of Glucosinolates from Rapeseed Kozlowska, H.
1972
5 3 p. 149-154
6 p.
artikel
8 Nutritive Value of Meat Substitute Prepared from Brewers' Yeast and Isolated Soy Protein Dwivedi, B.K.
1972
5 3 p. 155-158
4 p.
artikel
9 Processing of Low-erucic Acid Rapeseed and of Canbra Oil Weinberg, Bernd
1972
5 3 p. A57-A60
nvt p.
artikel
10 Relationship between Warner-Bratzler and Sensory Determinations of Beef Tenderness by the Method of Paired Comparisons 1 Larmond, Elizabeth
1972
5 3 p. 138-144
7 p.
artikel
11 Selenium Content of Canadian Foods Arthur, D.
1972
5 3 p. 165-169
5 p.
artikel
12 Texture — Structure Relationships in Texturized Soy Protein 1. Textural Properties and Ultrastructure of Rehydrated Spun Soy Fibers Stanley, D.W.
1972
5 3 p. 118-123
6 p.
artikel
13 Texture — Strueture Relationships in Texturized Soy Protein II. Textural Properties and Ultrastructure of an Extruded Soybean Product Cumming, D.B.
1972
5 3 p. 124-128
5 p.
artikel
14 To all Members - C.I.F.S.T. McCabe, P.
1972
5 3 p. A60-
1 p.
artikel
15 Viability of Commercial “Household” Yeast Preparations Bui, K.N.
1972
5 3 p. 173-174
2 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland