Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Nutritive Value of Meat Substitute Prepared from Brewers' Yeast and Isolated Soy Protein
 
 
Titel: Nutritive Value of Meat Substitute Prepared from Brewers' Yeast and Isolated Soy Protein
Auteur: Dwivedi, B.K.
Gibson, D.L.
Bell, J.M.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 5 (1972) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1972
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland