Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Almond cold-pressed oil by-product as ingredient for cookies with potential health benefits: Chemical and sensory evaluation Barreira, João C.M.
2019
8 3 p. 292-298
artikel
2 Antioxidant activity and total phenolic content of essential oils and extracts of sweet basil (Ocimum basilicum L.) plants Ahmed, Adel F.
2019
8 3 p. 299-305
artikel
3 Antioxidant peptides encrypted in flaxseed proteome: An in silico assessment Ji, Dawei
2019
8 3 p. 306-314
artikel
4 Fermentation-enabled wellness foods: A fresh perspective Xiang, Huan
2019
8 3 p. 203-243
artikel
5 Hyperinsulinemia, cancer and maqui berry: The promise of nutritional supplementation Deters, Brett
2019
8 3 p. 264-267
artikel
6 Impact of hot alkali modification conditions on secondary structure of peanut protein and embedding rate of curcumin Li, Wei
2019
8 3 p. 283-291
artikel
7 Mixed vitamin C and zinc diet supplements co-administered with artemether drug improved haematological profile and survival of mice infected with Plasmodium berghei Ekeh, Felicia N.
2019
8 3 p. 275-282
artikel
8 Occurrence, properties and biological significance of pyroglutamyl peptides derived from different food sources Gazme, Behzad
2019
8 3 p. 268-274
artikel
9 Risk assessment of chemical substances of safety concern generated in processed meats Flores, Mónica
2019
8 3 p. 244-251
artikel
10 Seaweed nutraceuticals and their therapeutic role in disease prevention Ganesan, Abirami R.
2019
8 3 p. 252-263
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland