Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation-enabled wellness foods: A fresh perspective
 
 
Titel: Fermentation-enabled wellness foods: A fresh perspective
Auteur: Xiang, Huan
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Waterhouse, Geoffrey I.N.
Cui, Chun
Ruan, Zheng
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 8 (2019) nr. 3 pagina's 203-243
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland