Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Impact of hot alkali modification conditions on secondary structure of peanut protein and embedding rate of curcumin
 
 
Titel: Impact of hot alkali modification conditions on secondary structure of peanut protein and embedding rate of curcumin
Auteur: Li, Wei
Li, Shugang
Hu, Yong
Zhou, Mengzhou
Wang, Chao
Li, Dongsheng
Li, Deyuan
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 8 (2019) nr. 3 pagina's 283-291
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland