Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A review of literature on restaurant menus: Specifying the managerial issues Ozdemir, Bahattin
2014
2 1 p. 3-13
11 p.
artikel
2 Bollito misto non-bollito Vignoli, Enrico
2014
2 1 p. 51-54
4 p.
artikel
3 Edible oleogels in molecular gastronomy Rogers, Michael A.
2014
2 1 p. 22-31
10 p.
artikel
4 Effect of highly aerated food on expected satiety Arboleya, Juan-Carlos
2014
2 1 p. 14-21
8 p.
artikel
5 Foreword from the editors by Harold McGee and Wylie Dufresne 2014
2 1 p. 1-2
2 p.
artikel
6 It׳s all Greek to me Goldfarb, Will
2014
2 1 p. 46-50
5 p.
artikel
7 Preparation methods influence gastronomical outcome of hollandaise sauce Rognså, Guro Helgesdotter
2014
2 1 p. 32-45
14 p.
artikel
8 The enhancement of natural colors to provoke seasonality Lightner, Matt
2014
2 1 p. 55-59
5 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland