Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 affron®eye, a natural extract of saffron (Crocus sativus L.) with colorant properties as novel replacer of saffron stigmas in culinary and food applications Almodóvar, P.
2018
12 C p. 1-5
artikel
2 Fondue make a comeback Spence, Charles
2018
12 C p. 14-15
artikel
3 Gastronomic cultural impacts of Russian, Azerbaijani and Iranian cuisines Oktay, Serdar
2018
12 C p. 6-13
artikel
4 How does starch affect the sensory characteristics of mazamorra morada? A study with a dessert widely consumed by Peruvians Saldaña, Erick
2018
12 C p. 22-30
artikel
5 Why is piquant/spicy food so popular? Spence, Charles
2018
12 C p. 16-21
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland