Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
5 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
affron®eye, a natural extract of saffron (Crocus sativus L.) with colorant properties as novel replacer of saffron stigmas in culinary and food applications
Almodóvar, P.
2018
12
C
p. 1-5
artikel
2
Fondue make a comeback
Spence, Charles
2018
12
C
p. 14-15
artikel
3
Gastronomic cultural impacts of Russian, Azerbaijani and Iranian cuisines
Oktay, Serdar
2018
12
C
p. 6-13
artikel
4
How does starch affect the sensory characteristics of mazamorra morada? A study with a dessert widely consumed by Peruvians
Saldaña, Erick
2018
12
C
p. 22-30
artikel
5
Why is piquant/spicy food so popular?
Spence, Charles
2018
12
C
p. 16-21
artikel
5 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland