Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
 
  How does starch affect the sensory characteristics of mazamorra morada? A study with a dessert widely consumed by Peruvians
 
 
Titel: How does starch affect the sensory characteristics of mazamorra morada? A study with a dessert widely consumed by Peruvians
Auteur: Saldaña, Erick
Rios-Mera, Juan
Arteaga, Hubert
Saldaña, Jhordin
Samán, Cathia Malca
Selani, Miriam Mabel
Villanueva, Nilda Doris Montes
Verschenen in: International journal of gastronomy and food science
Paginering: Jaargang 12 (2018) nr. C pagina's 22-30
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland