Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Consumer perception of a non-traditional market on sous-vide dishes Roascio - Albistur, Antonella
2018
11 C p. 20-24
artikel
2 Consumers with high education levels belonging to the millennial generation from Denmark, Greece, Indonesia and Taiwan differ in the level of knowledge on food waste Fοx, Daniel
2018
11 C p. 49-54
artikel
3 Evaluation of chemical composition and sensory profile in Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) tubers: The effect of clones and cooking conditions De Santis, Diana
2018
11 C p. 25-30
artikel
4 Factors determining neophobia and neophilia with regard to new technologies applied to the food sector: A systematic review Giordano, Simona
2018
11 C p. 1-19
artikel
5 High-status food is changing: New gastronomic perspectives Otero, J.
2018
11 C p. 35-40
artikel
6 “Mirror, mirror on the wall”: Can visual illusions be used to ‘trick’ people into eating less? Spence, Charles
2018
11 C p. 31-34
artikel
7 Plating influences diner perception of culinary creativity Roque, Jérémy
2018
11 C p. 55-62
artikel
8 The psychology of condiments: A review Spence, Charles
2018
11 C p. 41-48
artikel
9 The role of typeface curvilinearity on taste expectations and perception Velasco, Carlos
2018
11 C p. 63-74
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland