Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1945
28 1 p. A1-A20
nvt p.
artikel
2 Announcements 1945
28 1 p. 85-86
2 p.
artikel
3 Body Size and Lactation Rate Kleiber, Max
1945
28 1 p. 49-55
7 p.
artikel
4 Brown Alfalfa Hay—Its Chemical Composition and Nutritive Value in Dairy Rations 1 Bechtel, H. Ernest
1945
28 1 p. 35-48
14 p.
artikel
5 Editorial Board 1945
28 1 p. i-
1 p.
artikel
6 Effect of High-Temperature-Short-Time Pasteurization on the Ascorbic Acid, Riboflavin and Thiamin Content of Milk * Holmes, Arthur D.
1945
28 1 p. 29-33
5 p.
artikel
7 Evaporated Milk as Related to Greenish Discoloration in Coffee Cole, W.C.
1945
28 1 p. 57-63
7 p.
artikel
8 Officers and Committees of the American Dairy Science Association 1945
28 1 p. 87-92
6 p.
artikel
9 Studies on the Stabilization of Carotene in Dehydrated Feeds and Foods * Mills, R.C.
1945
28 1 p. 1-13
13 p.
artikel
10 The Degree of Fat Dispersion in Cheese Milk and its Relation to the Mechanism of Increased Lipase Action in Agitated Milk 1 Hlynka, I.
1945
28 1 p. 79-83
5 p.
artikel
11 The Effect of Chlorobutanol on Certain Members of the B Complex in the Rumen and Blood Plasma Ascorbic Acid Levels * Lundquist, Norman S.
1945
28 1 p. 25-28
4 p.
artikel
12 The Fatty-Acid Composition of Glyceride Fractions Separated from Milk Fat Jack, E.L.
1945
28 1 p. 65-78
14 p.
artikel
13 The Use of Thiamin Disulfide for the Estimation of Reducing Substances in Processed Milk 1 Harland, H.A.
1945
28 1 p. 15-23
9 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland