Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of High-Temperature-Short-Time Pasteurization on the Ascorbic Acid, Riboflavin and Thiamin Content of Milk *
 
 
Titel: Effect of High-Temperature-Short-Time Pasteurization on the Ascorbic Acid, Riboflavin and Thiamin Content of Milk *
Auteur: Holmes, Arthur D.
Lindquist, Harry G.
Jones, Carleton P.
Wertz, Anne W.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 28 (1945) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland