Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Degree of Fat Dispersion in Cheese Milk and its Relation to the Mechanism of Increased Lipase Action in Agitated Milk 1
 
 
Titel: The Degree of Fat Dispersion in Cheese Milk and its Relation to the Mechanism of Increased Lipase Action in Agitated Milk 1
Auteur: Hlynka, I.
Hood, E.G.
Gibson, C.A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 28 (1945) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland