Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Differences in Adsorption of Solid and Liquid Fat Globules as Influencing the Surface Tension and Creaming of Milk Sharp, Paul F.
1939
22 9 p. 743-751
9 p.
artikel
2 Editorial board 1939
22 9 p. i-
1 p.
artikel
3 Factors Affecting the Passage of Liquids into the Rumen of the Dairy Calf. I. Method of Administering Liquids: Drinking from Open Pail versus Sucking through a Rubber Nipple 1 Wise, George H.
1939
22 9 p. 697-705
9 p.
artikel
4 Rapid Photoelectric Determination of Carotenoid in Milk Fat Hand, David B.
1939
22 9 p. 729-735
7 p.
artikel
5 Some Factors Affecting the Stability of Certain Milk Properties. I. Effect of Succulent Roughages on Flavor * Garrett, O.F.
1939
22 9 p. 717-727
11 p.
artikel
6 The Carotenoid Content of Milk Fat Sharp, Paul P.
1939
22 9 p. 737-741
5 p.
artikel
7 The Dairy Industrial Fellowship Research Program Trout, G.M.
1939
22 9 p. 767-777
11 p.
artikel
8 The Effect of Advanced Lactation in the Cow on the Physical and Chemical Composition of the Milk Little, Ralph B.
1939
22 9 p. 689-695
7 p.
artikel
9 The Relation of Phospholipids to Fat in Dairy Products Heinemann, Burdet
1939
22 9 p. 707-715
9 p.
artikel
10 The Riboflavin Value of Milk 1 Kramer, M.M.
1939
22 9 p. 753-759
7 p.
artikel
11 Water Sorption by Dry Milk Solids. II. The Relation Between Volume Contraction and the Degree of Sorption Jack, E.L.
1939
22 9 p. 761-766
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland