Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Differences in Adsorption of Solid and Liquid Fat Globules as Influencing the Surface Tension and Creaming of Milk
 
 
Titel: Differences in Adsorption of Solid and Liquid Fat Globules as Influencing the Surface Tension and Creaming of Milk
Auteur: Sharp, Paul F.
Krukovsky, V.N.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 22 (1939) nr. 9 pagina's 9 p.
Jaar: 1939
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland