Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1934
17 5 p. 417-418
2 p.
artikel
2 Butter as a Substrate for Mold Growth 1 Macy, H.
1934
17 5 p. 397-407
11 p.
artikel
3 Cheese Spreads. II * Templeton, Hugh L.
1934
17 5 p. 373-378
6 p.
artikel
4 Editorial Board 1934
17 5 p. i-
1 p.
artikel
5 Pimientos in Processed Cheese Templeton, Hugh L.
1934
17 5 p. 361-364
4 p.
artikel
6 Studies of the Technic to Evaluate the Efficiency of Several Chlorine Sterilizers for Dairy Use * Devereux, E.D.
1934
17 5 p. 351-360
10 p.
artikel
7 The Fat Percentage of Milk as Affected by Feeding Fats to Dairy Cows Allen, Nat N.
1934
17 5 p. 379-395
17 p.
artikel
8 The Feeding Value of Artificially Dried Pasture Herbage for Milk Production Knott, J.C
1934
17 5 p. 409-416
8 p.
artikel
9 The Influence of Citric Acid upon Titratable Acidity and Hydrogen-Ion Concentration of Frozen Desserts Dahlberg, A.C.
1934
17 5 p. 365-372
8 p.
artikel
10 The Utilization of Atlas and Kansas Orange Sorgo Seed by Dairy Cows 1 Fitch, J.B.
1934
17 5 p. 343-350
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland