Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Citric Acid upon Titratable Acidity and Hydrogen-Ion Concentration of Frozen Desserts
 
 
Titel: The Influence of Citric Acid upon Titratable Acidity and Hydrogen-Ion Concentration of Frozen Desserts
Auteur: Dahlberg, A.C.
Hening, J.C.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 17 (1934) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 1934
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland