Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 AUTHOR INDEX
35 12 p. 1355-1360
artikel
2 BOOK REVIEWS
35 12 p. 1290
artikel
3 Calcium in Urban Family Food Supplies 1 Syckle Ph.D., Calla Van

35 12 p. 1283-1286
artikel
4 CONTENTS
35 12 p. 1248
artikel
5 Conventional Roasting vs. High-Temperature Foil Cookery 1 . Effect on Cooking Time, Palatability, Weight Loss, and Fuel Consumption Blaker, Gertrude G.

35 12 p. 1255-1259
artikel
6 Cooking Pork Electronically 1 . Effect on Cooking Time, Losses, and Quality Apgar, Jean

35 12 p. 1260-1269
artikel
7 Cost and Quality of Fresh, Frozen, and Canned Green Beans 1 . Comparative Cost, Payability, and Ascorbic Acid Tinklin, Gwendolyn L.

35 12 p. 1270-1274
artikel
8 CURRENT LITERATURE
35 12 p. 1291-1309
artikel
9 Heat Transfer in White Sauce Cooled in Flowing Water 1 Moragne, Lenora

35 12 p. 1275-1282
artikel
10 INDEX TO VOLUME 35
35 12 p. 1344-1354
artikel
11 New Dimensions 1 Kusner, Cora E.

35 12 p. 1287-1289
artikel
12 NEWS NOTES
35 12 p. 1310-1343
artikel
13 Nutritional Value of Turkey Proteins 1 . A Preliminary Study Yang Ph.D., S.P.

35 12 p. 1251-1254
artikel
14 PERIODICALS ABSTRACTED IN THE CURRENT LITERATURE SECTION OF THE JOURNAL
35 12 p. 1354
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland