Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Conventional Roasting vs. High-Temperature Foil Cookery 1 . Effect on Cooking Time, Palatability, Weight Loss, and Fuel Consumption
 
 
Titel: Conventional Roasting vs. High-Temperature Foil Cookery 1 . Effect on Cooking Time, Palatability, Weight Loss, and Fuel Consumption
Auteur: Blaker, Gertrude G.
Newcomer Ph.D., J.L.
Stafford, William D.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 35 () nr. 12 pagina's 1255-1259
Jaar: 1959
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland