Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Cooking Pork Electronically 1 . Effect on Cooking Time, Losses, and Quality
 
 
Titel: Cooking Pork Electronically 1 . Effect on Cooking Time, Losses, and Quality
Auteur: Apgar, Jean
Cox, Nancy
Downey, Irene
Fenton Ph.D., Faith
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 35 () nr. 12 pagina's 1260-1269
Jaar: 1959
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland