Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A quantitative study of the influences of temperature, water activity and storage atmosphere on the yellowing of milled rice Gras, Peter W.
1989
9 1 p. 77-89
13 p.
artikel
2 Characterisation of resistant starch from wheat and maize Russell, P.L.
1989
9 1 p. 1-15
15 p.
artikel
3 Concerning the nomenclature of high molecular weight glutenin subunits Ng, P.K.W.
1989
9 1 p. 53-60
8 p.
artikel
4 Editorial board 1989
9 1 p. IFC-
1 p.
artikel
5 Kernel (1 → 3) (1 → 4)-β-d-glucan content of oat genotypes Welch, Robert W.
1989
9 1 p. 35-40
6 p.
artikel
6 Lactic acid and volatile (C2-C6) fatty acid production in the fermentation and baking of tef (Eragrostis tef) Umeta, Melaku
1989
9 1 p. 91-95
5 p.
artikel
7 Measurement of β-amylase in cereal flours and commercial enzyme preparations McCleary, Barry V.
1989
9 1 p. 17-33
17 p.
artikel
8 Structure, mechanics and texture of a food sponge Attenburrow, G.E.
1989
9 1 p. 61-70
10 p.
artikel
9 The effect of group 5 chromosomes on the free polar lipids and breadmaking quality of wheat Morrison, William R.
1989
9 1 p. 41-51
11 p.
artikel
10 The soluble non-digestible compounds as an index in rye breeding for better protein digestibility Raczynska-Bojanowska, K.
1989
9 1 p. 71-76
6 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland