Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Allelic variation of glutenin subunits and gliadins and its effect on breadmaking quality in wheat: Analysis of F5 progeny from Chinese Spring × Chinese Spring (Hope 1A) Payne, P.I.
1987
6 2 p. 103-118
16 p.
artikel
2 Announcement 1987
6 2 p. 197-
1 p.
artikel
3 Discrimination of wheat class and variety by digital image analysis of whole grain samples Neuman, M.
1987
6 2 p. 125-132
8 p.
artikel
4 Formation of enzyme resistant starch during autoclaving of wheat starch: Studies in vitro and in vivo Björck, I.
1987
6 2 p. 159-172
14 p.
artikel
5 Gelatinisation of starches of different amylose/amylopectin content. A study by differential scanning calorimetry Russell, Peter L.
1987
6 2 p. 133-145
13 p.
artikel
6 Nutritive value of danish-grown barley varieties, I, carbohydrates and other major constituents Bach Knudsen, K.E.
1987
6 2 p. 173-186
14 p.
artikel
7 Nutritive value of danish-grown barley varieties, II, effect of carbohydrate composition on digestibility of energy and protein Bach Knudsen, K.E.
1987
6 2 p. 187-195
9 p.
artikel
8 The ageing of gels from starches of different amylose/amylopectin content studied by differential scanning calorimetry Russell, Peter L.
1987
6 2 p. 147-158
12 p.
artikel
9 The effect of foliar application of elemental sulphur on the accumulation of protein-incorporated amino acids in developing wheat grain Legris-Delaporte, S.
1987
6 2 p. 119-123
5 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland