Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of fat level, mixing pressure and temperature on dough expansion capacity during proving Mousia, Z.
2007
46 2 p. 139-147
9 p.
artikel
2 Effect of high-pressure treatment on rheological, thermal and structural changes in Basmati rice flour slurry Ahmed, Jasim
2007
46 2 p. 148-156
9 p.
artikel
3 IFC - Editorial Board 2007
46 2 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Molecular aspects of cereal β-glucan functionality: Physical properties, technological applications and physiological effects Lazaridou, A.
2007
46 2 p. 101-118
18 p.
artikel
5 Omega gliadin genes expressed in Triticum aestivum cv. Butte 86: Effects of post-anthesis fertilizer on transcript accumulation during grain development Altenbach, Susan B.
2007
46 2 p. 169-177
9 p.
artikel
6 Potential of Waxy gene microsatellite and single-nucleotide polymorphisms to develop japonica varieties with desired amylose levels in rice (Oryza sativa L.) Jayamani, P.
2007
46 2 p. 178-186
9 p.
artikel
7 Semi-sweet biscuit making potential of soft wheat flour patent, middle-cut and clear mill streams made with native and reconstituted flours Fustier, P.
2007
46 2 p. 119-131
13 p.
artikel
8 Ultra-fast separation of wheat glutenin subunits by reversed-phase HPLC using a superficially porous silica-based column Naeem, Hamid A.
2007
46 2 p. 157-168
12 p.
artikel
9 Variation in rheological properties of gluten from three biscuit wheat cultivars in relation to nitrogen fertilisation Pedersen, Lene
2007
46 2 p. 132-138
7 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland