Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 α-amylase content of premature unsprouted wheat grains Cornford, C.A.
1985
3 4 p. 295-304
10 p.
artikel
2 Amyloglucosidase-catalysed erosion of native, surface-modified and chlorine-treated wheat starch granules. The influence of surface protein Greenwell, P.
1985
3 4 p. 279-293
15 p.
artikel
3 Author index 1985
3 4 p. 389-390
2 p.
artikel
4 13C Solid state nuclear magnetic resonance study of wheat gluten Belton, P.S.
1985
3 4 p. 305-317
13 p.
artikel
5 Diversity of grain protein and bread wheat quality Branlard, G.
1985
3 4 p. 345-354
10 p.
artikel
6 Diversity of grain proteins and bread wheat quality Branlard, G.
1985
3 4 p. 329-343
15 p.
artikel
7 Flour quality requirements for chinese noodle manufacture Miskelly, D.M.
1985
3 4 p. 379-387
9 p.
artikel
8 Fractionation and characterisation of γ-Gliadins from bread wheat Popineau, Y.
1985
3 4 p. 363-378
16 p.
artikel
9 Isolation and partial characterisation of γ-Gliadins 40 and 43·5 associated with quality in common wheat Peruffo, A. Dal Belin
1985
3 4 p. 355-362
8 p.
artikel
10 Magnetic resonance spectroscopy of wheat proteins: a magic-angle-spinning 13C nuclear magnetic resonance and an electron spin resonance spin label study Moonen, Johannes H.E.
1985
3 4 p. 319-327
9 p.
artikel
11 The relationship between A-type and B-type starch granules in the developing endosperm of wheat Parker, Mary L.
1985
3 4 p. 271-278
8 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland