Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of mRNAs from Ripening Wheat Seeds: the Effect of High Temperature Perrotta, C.
1998
27 2 p. 127-132
6 p.
artikel
2 Distribution of Glutathione in Osborne Fractions as Affected by Additions of Ascorbic Acid, Reduced and Oxidised Glutathione Hahn, B.
1998
27 2 p. 117-125
9 p.
artikel
3 Disulphide Bonds of Adjacent Cysteine Residues in Low Molecular Weight Subunits of Wheat Glutenin Müller, S.
1998
27 2 p. 109-116
8 p.
artikel
4 Effects of Starch Gelatinisation on the Thermal, Dielectric and Rheological Properties of Extruded Corn Masa Arámbula, G.V.
1998
27 2 p. 147-155
9 p.
artikel
5 Involvement of the Protein Network in thein vitroDegradation of Starch from Spaghetti and Lasagne: a Microscopic and Enzymic Study Fardet, A.
1998
27 2 p. 133-145
13 p.
artikel
6 Moisture Distribution in a Mature Soft Wheat Grain by Three-Dimensional Magnetic Resonance Imaging Song, H.P.
1998
27 2 p. 191-197
7 p.
artikel
7 Relationships Between Mixograph Parameters and Indices of Wheat Grain Quality Martinant, J.P.
1998
27 2 p. 179-189
11 p.
artikel
8 Retrogradation and Gel Textural Attributes of Corn Starch Amylose and Amylopectin Fractions Mua, J.P.
1998
27 2 p. 157-166
10 p.
artikel
9 Sensory Evaluation of Wholemeal Bread from Ecologically and Conventionally Grown Wheat Haglund, Å.
1998
27 2 p. 199-207
9 p.
artikel
10 The Rate-Independence of the Mixing of Wheat Flour Dough to Peak Dough Development Anderssen, R.S.
1998
27 2 p. 167-177
11 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland