Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Association Between Dough Quality (W value) and Certain Gliadin Alleles in French Common Wheat Cultivars Metakovsky, E.V.
1997
26 3 p. 371-373
3 p.
artikel
2 Effects of α-, β-, γ- and ω-Gliadins on the Dough Mixing Properties of Wheat Flour Fido, R.J.
1997
26 3 p. 271-277
7 p.
artikel
3 Gelation of Waxy Barley Starch Hydrolysates Lauro, M.
1997
26 3 p. 347-354
8 p.
artikel
4 Kernel, Milling and Baking Properties of Spring-Type Spelt and Einkorn Wheats Abdel-Aal, E-S.M.
1997
26 3 p. 363-370
8 p.
artikel
5 Physico-chemical Characteristics as Indicators of Starch Availability from Milled Rice Tetens, I.
1997
26 3 p. 355-361
7 p.
artikel
6 Rheological Properties of Short Doughs at Small Deformation Baltsavias, A.
1997
26 3 p. 289-300
12 p.
artikel
7 Rheology of Mixtures of Glutenin Subfractions Tsiami, A.A.
1997
26 3 p. 279-287
9 p.
artikel
8 Thermomechanical Glass Transition of Extruded Cereal Melts Brent, Jr., J.L.
1997
26 3 p. 301-312
12 p.
artikel
9 The Surface Chemistry of Starch Granules Studied by Time-of-Flight Secondary Ion Mass Spectrometry Baldwin, P.M.
1997
26 3 p. 329-346
18 p.
artikel
10 Viscoelastic Properties of Extruded Cereal Melts Brent, Jr., J.L.
1997
26 3 p. 313-328
16 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland