Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Association Between Dough Quality (W value) and Certain Gliadin Alleles in French Common Wheat Cultivars
 
 
Titel: Association Between Dough Quality (W value) and Certain Gliadin Alleles in French Common Wheat Cultivars
Auteur: Metakovsky, E.V.
Felix, I.
Branlard, G.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 26 (1997) nr. 3 pagina's 3 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland