Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of α-, β-, γ- and ω-Gliadins on the Dough Mixing Properties of Wheat Flour
 
 
Titel: Effects of α-, β-, γ- and ω-Gliadins on the Dough Mixing Properties of Wheat Flour
Auteur: Fido, R.J.
Békés, F.
Gras, P.W.
Tatham, A.S.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 26 (1997) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland