Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Action of α-amylases on amylose-lipid complex superstructures Seneviratne, H.D.
1991
13 2 p. 129-143
15 p.
artikel
2 α-Amylase activity in developing triticale grains Mares, D.J.
1991
13 2 p. 151-160
10 p.
artikel
3 Fundamental physical properties characterizing the hardness of wheat endosperm Glenn, G.M.
1991
13 2 p. 179-194
16 p.
artikel
4 Phenolic biosynthesis during grain development in wheat (Triticum aestivum L.) III. Changes in hydroxycinnamic acids during grain development Mccallum, John A.
1991
13 2 p. 161-172
12 p.
artikel
5 The effects of ambient temperature during the grain-filling period on the composition and properties of starch from four barley genotypes Tester, R.F.
1991
13 2 p. 113-127
15 p.
artikel
6 The relationship between starch swelling properties, paste viscosity and boiled noodle quality in wheat flours Crosbie, G.B.
1991
13 2 p. 145-150
6 p.
artikel
7 Variation in the kernel (1 → 3) (1 → 4)-β-D-Glucan content of oat cultivars and wild Avena species and its relationship to other characteristics Welch, Robert W.
1991
13 2 p. 173-178
6 p.
artikel
8 Water addition and the physical properties of mechanical dough development doughs and breads Larsen, N.G.
1991
13 2 p. 195-205
11 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland