Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The relationship between starch swelling properties, paste viscosity and boiled noodle quality in wheat flours
 
 
Titel: The relationship between starch swelling properties, paste viscosity and boiled noodle quality in wheat flours
Auteur: Crosbie, G.B.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 13 (1991) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland