Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of ethanol-extractable reduced subunits of glutenin separated by reversed-phase high-performance liquid chromatography Wieser, H.
1990
12 1 p. 63-71
9 p.
artikel
2 Editorial Board 1990
12 1 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Effects of baking on water-soluble non-starch polysaccharides in white bread fractions Westerlund, Eric
1990
12 1 p. 33-42
10 p.
artikel
4 Effects of high-temperature drying on technological properties of pasta de Stefanis, E.
1990
12 1 p. 97-104
8 p.
artikel
5 High-performance liquid chromatography of α-amylases from germinating wheat and complexes with the α-amylase inhibitor from barley Battershell, V.G.
1990
12 1 p. 73-81
9 p.
artikel
6 Isolation and analysis of starch from single kernels of wheat and barley South, J.B.
1990
12 1 p. 43-51
9 p.
artikel
7 O-diphenol oxidase activity, phenolic content and colour of New Zealand wheats, flours and milling streams McCallum, John A.
1990
12 1 p. 83-96
14 p.
artikel
8 Proteins associated with the surface of wheat starch granules purified by centrifuging through caesium chloride Sulaiman, B.D.
1990
12 1 p. 53-61
9 p.
artikel
9 Quantitation of rye in wheat/rye wholemeal mixtures by reversed-phase high-performance liquid chromatography Sutton, K.H.
1990
12 1 p. 25-32
8 p.
artikel
10 Rheological properties of wheat gluten Attenburrow, G.
1990
12 1 p. 1-14
14 p.
artikel
11 The microstructure and gas retention of bread dough Gan, Z.
1990
12 1 p. 15-24
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland