Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A farewell to arms, legs and other assorted body parts Batt, C.
1999
16 6 p. 541-
1 p.
artikel
2 Application of nonlinear regression analysis to the estimation of kinetic parameters for two enterotoxigenic strains ofBacillus cereus spores Fernández, A
1999
16 6 p. 607-613
7 p.
artikel
3 Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region Pérez-Coello, M.S.
1999
16 6 p. 563-573
11 p.
artikel
4 Comparison of the partial 16S rRNA gene sequences and development of oligonucleotide probes for the detection ofEscherichia coli cells in water and milk Lin, C.K
1999
16 6 p. 551-562
12 p.
artikel
5 Development and PFGE monitoring of dominance among spoilage lactic acid bacteria from cured meats Zhang, Guopeng
1999
16 6 p. 633-644
12 p.
artikel
6 Estimating the parameters of the Baranyi model for bacterial growth Grijspeerdt, K
1999
16 6 p. 593-605
13 p.
artikel
7 Evaluation of buoyant density centrifugation as a sample preparation method for NASBA-ELGA detection ofCampylobacter jejuni in foods Uyttendaele, M
1999
16 6 p. 575-582
8 p.
artikel
8 Interactive effects of sodium chloride and heat shock on trehalose accumulation and glycerol production bySaccharomyces cerevisiae Carvalheiro, F
1999
16 6 p. 543-550
8 p.
artikel
9 Microbiological and physicochemical characteristics of Cameros cheese Olarte, C
1999
16 6 p. 615-621
7 p.
artikel
10 Patterns of non-starter microflora during ripening of selected South African Cheddar cheeses manufactured by the open-vat procedure Lues, J.F.R
1999
16 6 p. 645-651
7 p.
artikel
11 Proteolytic Clostridium botulinum growth at 12–48°C simulating the cooling of cooked meat: development of a predictive model Juneja, V.K
1999
16 6 p. 583-592
10 p.
artikel
12 The incidence and antibiotic resistance profiles of Salmonella spp. on Irish retail meat products Duffy, G
1999
16 6 p. 623-631
9 p.
artikel
13 Volume 16 Author and Subject Index 1999
16 6 p. 653-658
6 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring