Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and physicochemical characteristics of Cameros cheese
 
 
Titel: Microbiological and physicochemical characteristics of Cameros cheese
Auteur: Olarte, C
Sanz, S
Gonzalez-Fandos, E
Torre, P
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring