Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A medium for the impedimetric detection of yeasts in foods Zindulis, J.
1984
1 3 p. 159-167
9 p.
artikel
2 A simple method for determining the metabolic activity of brewer's yeast during the brewing process Šusta, J.
1984
1 3 p. 169-171
3 p.
artikel
3 A simple test to detect staphylococcal thermonuclease using discs of foods McClain, D.
1984
1 3 p. 155-158
4 p.
artikel
4 Biochemical engineering and biotechnology handbook Keenan, M.H.J.
1984
1 3 p. 249-
1 p.
artikel
5 Editorial Kirsop, B.K.
1984
1 3 p. 153-
1 p.
artikel
6 Enumeration of yeasts and moulds—media trial Thomson, G.F.
1984
1 3 p. 223-227
5 p.
artikel
7 Fourth International Symposium on Rapid Methods and Automation in Microbiology and Immunology, Berlin, June 1984 Kirsop, Brian
1984
1 3 p. 246-247
2 p.
artikel
8 Fungi in desiccated coconut Kinderlerer, Judith L.
1984
1 3 p. 205-207
3 p.
artikel
9 Growth of pathogenic bacteria in sliced vacuum-packed bologna-type sausage as influenced by temperature and gas permeability of packaging film Nielsen, H.-J.S.
1984
1 3 p. 229-243
15 p.
artikel
10 Hydrochloric acid extractable protein patterns of Pectinatus cerevisiophilus strains Hakalehto, E.
1984
1 3 p. 209-216
8 p.
artikel
11 Influence of temperature on the synergistic sporicidal effect of peracetic acid plus hydrogen peroxide on Bacillus subtilis SA22 (NCA 72-52) Leaper, S.
1984
1 3 p. 199-203
5 p.
artikel
12 Influence of water activity on microbial development in minced, cured pork, in relation to gas headspace composition Blickstad, Elisabeth
1984
1 3 p. 177-185
9 p.
artikel
13 News items 1984
1 3 p. 251-
1 p.
artikel
14 Novo Biotechnology Symposium, May 1984 Keenan, M.H.J.
1984
1 3 p. 245-246
2 p.
artikel
15 Sensitivity of cold-stressed Campylobacter jejuni to solid and liquid selective environments Ray, Bibek
1984
1 3 p. 173-176
4 p.
artikel
16 The effect of yoghurt on the growth, lactose-utilizing gut organisms and β-glucuronidase activity of caecal contents of a lactose-fed, lactase-deficient animal Cole, C.B.
1984
1 3 p. 217-222
6 p.
artikel
17 Thermal destruction of bacterial spores immobilized in food/alginate particles Brown, K.L.
1984
1 3 p. 187-198
12 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring