Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Kubelka–Munk analysis to the study of translucency in fresh-cut tomato Lana, M.M.
2006
7 4 p. 302-308
7 p.
artikel
2 Dietary fiber from coconut flour: A functional food Trinidad, Trinidad P.
2006
7 4 p. 309-317
9 p.
artikel
3 Editorial Board 2006
7 4 p. CO2-
1 p.
artikel
4 Evaluation of different methods for the production of juice concentrates and fruit powders from cactus pear Moßhammer, Markus R.
2006
7 4 p. 275-287
13 p.
artikel
5 Identification of cohesive and adhesive effects in the cleaning of food fouling deposits Liu, W.
2006
7 4 p. 263-269
7 p.
artikel
6 Indigenous microorganisms from iceberg lettuce with adherence and antagonistic potential for use as protective culture Wei, Hua
2006
7 4 p. 294-301
8 p.
artikel
7 Low-frequency dielectric changes in cellular food material from ohmic heating: Effect of end point temperature Kulshrestha, Suzanne A.
2006
7 4 p. 257-262
6 p.
artikel
8 Studies of ovalbumin gelation in the presence of carrageenans and after manothermosonication treatments Sánchez-Gimeno, A. Cristina
2006
7 4 p. 270-274
5 p.
artikel
9 Ultrasonic cutting of foods: Effects of excitation magnitude and cutting velocity on the reduction of cutting work Zahn, Susann
2006
7 4 p. 288-293
6 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland