Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Application of Kubelka–Munk analysis to the study of translucency in fresh-cut tomato
Lana, M.M.
2006
7
4
p. 302-308
7 p.
artikel
2
Dietary fiber from coconut flour: A functional food
Trinidad, Trinidad P.
2006
7
4
p. 309-317
9 p.
artikel
3
Editorial Board
2006
7
4
p. CO2-
1 p.
artikel
4
Evaluation of different methods for the production of juice concentrates and fruit powders from cactus pear
Moßhammer, Markus R.
2006
7
4
p. 275-287
13 p.
artikel
5
Identification of cohesive and adhesive effects in the cleaning of food fouling deposits
Liu, W.
2006
7
4
p. 263-269
7 p.
artikel
6
Indigenous microorganisms from iceberg lettuce with adherence and antagonistic potential for use as protective culture
Wei, Hua
2006
7
4
p. 294-301
8 p.
artikel
7
Low-frequency dielectric changes in cellular food material from ohmic heating: Effect of end point temperature
Kulshrestha, Suzanne A.
2006
7
4
p. 257-262
6 p.
artikel
8
Studies of ovalbumin gelation in the presence of carrageenans and after manothermosonication treatments
Sánchez-Gimeno, A. Cristina
2006
7
4
p. 270-274
5 p.
artikel
9
Ultrasonic cutting of foods: Effects of excitation magnitude and cutting velocity on the reduction of cutting work
Zahn, Susann
2006
7
4
p. 288-293
6 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland