Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Contamination of beef trimmings with Escherichia coli during a carcass breaking process Gill, C.O.
2000
33 2 p. 125-130
6 p.
artikel
2 Effect of γ-irradiation on the volatile oil constituents of turmeric (Curcuma longa) Chatterjee, Suchandra
2000
33 2 p. 103-106
4 p.
artikel
3 Effect of natural antioxidants in controlling alkaline contaminant materials (ACM) in heated palm olein Jaswir, Irwandi
2000
33 2 p. 75-81
7 p.
artikel
4 Effects of processing and packaging on vitamin C and β-carotene content of ready-to-use (RTU) vegetables Hussein, A
2000
33 2 p. 131-136
6 p.
artikel
5 Glow-discharge-treated cellulose acetate (CA) membrane for a high linearity single-layer glucose electrode in the food industry Alp, Burçak
2000
33 2 p. 107-112
6 p.
artikel
6 Inhibition of bacterial growth on ham and bologna by lysozyme, nisin and EDTA Gill, Alexander O.
2000
33 2 p. 83-90
8 p.
artikel
7 Simultaneous determination of benzoic and sorbic acids in quince jam by HPLC Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
2000
33 2 p. 113-117
5 p.
artikel
8 Survival of probiotic microflora in Argentinian yoghurts during refrigerated storage Vinderola, C.G
2000
33 2 p. 97-102
6 p.
artikel
9 Texture and appearance of dry cured ham as affected by fat content and fatty acid composition Ruiz-Carrascal, J.
2000
33 2 p. 91-95
5 p.
artikel
10 Using biopolymer blends for shrimp feedstuff microencapsulation — II: dissolution and floatability kinetics as selection criteria Pedroza-Islas, R
2000
33 2 p. 119-124
6 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland