Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Texture and appearance of dry cured ham as affected by fat content and fatty acid composition
 
 
Titel: Texture and appearance of dry cured ham as affected by fat content and fatty acid composition
Auteur: Ruiz-Carrascal, J.
Ventanas, J.
Cava, R.
Andrés, A.I.
Garcı́a, C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland