Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of processing and packaging on vitamin C and β-carotene content of ready-to-use (RTU) vegetables
 
 
Titel: Effects of processing and packaging on vitamin C and β-carotene content of ready-to-use (RTU) vegetables
Auteur: Hussein, A
Odumeru, J.A
Ayanbadejo, T
Faulkner, H
McNab, W.B
Hager, H
Szijarto, L
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland