Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A simplified method for the determination of several fish drugs in edible fish and shrimp by high-performance liquid chromatography Ueno, Ryuji
1999
32 9 p. 629-633
5 p.
artikel
2 Book review 1999
32 9 p. 653-
1 p.
artikel
3 Dry cured Iberian ham non-volatile components as affected by the length of the curing process Ruiz, Jorge
1999
32 9 p. 643-651
9 p.
artikel
4 Effect of packaging treatments and vacuum-cooling on quality of winter harvested iceberg lettuce Martı́nez, J.A.
1999
32 9 p. 621-627
7 p.
artikel
5 Flavor quality implications in chlorination of poultry chiller water Erickson, M.C
1999
32 9 p. 635-641
7 p.
artikel
6 Physicochemical characteristics of Spanish-type dry-cured sausage Pérez-Alvarez, José Angel
1999
32 9 p. 599-607
9 p.
artikel
7 Studies on the occurrence of non-enzymatic browning during storage of citrus juice Roig, M.G
1999
32 9 p. 609-619
11 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland