Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Azuki bean sizes and ama-natto preparation
Hsieh, H.M
1998
31
9
p. 629-634
6 p.
artikel
2
Chain-breaking and oxygen scavenging properties of wine as affected by some technological procedures
Manzocco, Lara
1998
31
9
p. 673-678
6 p.
artikel
3
Comparison of physical properties of raw and roasted chickpeas (leblebi)
Köksel, H
1998
31
9
p. 659-665
7 p.
artikel
4
Dependence between colour and individual anthocyanin content in ripening grapes
Fernández-López, José A
1998
31
9
p. 667-672
6 p.
artikel
5
Effect of γ-irradiation on the colour power of turmeric (Curcuma longa) and red chillies (Capsicum annum) during storage
Chatterjee, Suchandra
1998
31
9
p. 625-628
4 p.
artikel
6
Enzymatic hydrolysis of soy protein isolate and effect of succinylation on the functional properties of resulting protein hydrolysates
Achouri, Allaoua
1998
31
9
p. 617-623
7 p.
artikel
7
Influence of locust bean gum/λ-carrageenan mixtures on whipping and mechanical properties and stability of dairy creams
Camacho, M.M
1998
31
9
p. 653-658
6 p.
artikel
8
Rennet coagulation properties of skim milk concentrated by ultrafiltration: effects of heat treatment and pH adjustment
Waungana, Algane
1998
31
9
p. 645-651
7 p.
artikel
9
Thermal processing of suspended food particles in cans with end-over-end agitation
Knap, Rafal P
1998
31
9
p. 635-643
9 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland