Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Influence of locust bean gum/λ-carrageenan mixtures on whipping and mechanical properties and stability of dairy creams
 
 
Titel: Influence of locust bean gum/λ-carrageenan mixtures on whipping and mechanical properties and stability of dairy creams
Auteur: Camacho, M.M
Martı́nez-Navarrete, N
Chiralt, A
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 31 (1998) nr. 9 pagina's 6 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland