Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessment of the hygienic characteristics of a process for the distribution of processed meats, and of storage conditions at retail outlets Gill, C.O.
1995
28 2 p. 131-138
8 p.
artikel
2 Conference calendar 1995
28 2 p. 179-180
2 p.
artikel
3 Effect of wine type on the detection threshold for diacetyl Martineau, Brigitte
1995
28 2 p. 139-143
5 p.
artikel
4 Effects of salt and storage temperature on chemical, microbiological and sensory changes in cold-smoked salmon Hansen, Lisbeth Truelstrup
1995
28 2 p. 123-130
8 p.
artikel
5 Functional properties of pepper osmodehydrated in hydrolyzed cheese whey permeate with or without sorbitol Torreggiani, Danila
1995
28 2 p. 161-166
6 p.
artikel
6 Inactivation of Escherichia coli and Staphylococcus aureus in model foods by pulsed electric field technology Pothakamury, Usha R.
1995
28 2 p. 167-171
5 p.
artikel
7 Juice extraction with the decanter centrifuge: sweet and sour cherries, peaches and apricots Beveridge, T.
1995
28 2 p. 173-177
5 p.
artikel
8 Near-infrared birefringence and transmittance of pork in relation to pH, sarcomere length, cold-shortening, and causes of paleness Swatland, H.J.
1995
28 2 p. 153-159
7 p.
artikel
9 Thermal process simulations for sous vide processing of fish and meat foods Ghazala, S.
1995
28 2 p. 117-122
6 p.
artikel
10 Volumetric shrinkage (collapse) in freeze-dried carbohydrates above their glass transition temperature Levi, Guy
1995
28 2 p. 145-151
7 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland