Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Near-infrared birefringence and transmittance of pork in relation to pH, sarcomere length, cold-shortening, and causes of paleness
 
 
Titel: Near-infrared birefringence and transmittance of pork in relation to pH, sarcomere length, cold-shortening, and causes of paleness
Auteur: Swatland, H.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 28 (1995) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland