Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bacteriocins of lactic acid bacteria Lee, Byong H.
1994
27 4 p. 409-
1 p.
artikel
2 Characterisation of alpha-amylase and polygalacturonase from Lygus spp. (Heteroptera: Miridae) Agblor, A.
1994
27 4 p. 321-326
6 p.
artikel
3 Combined use of ispaghula and HPMC to replace or augment gluten in breadmaking Haque, Anwarul
1994
27 4 p. 379-393
15 p.
artikel
4 Conference calendar 1994
27 4 p. 411-412
2 p.
artikel
5 Effect of food preparation on the isocoumarin, 6-methoxymellein, content of UV-treated carrots Mercier, Julien
1994
27 4 p. 401-404
4 p.
artikel
6 End-over-end thermal processing of canned vegetables: Effect on texture and color Abbatemarco, C.
1994
27 4 p. 327-334
8 p.
artikel
7 Evaluation of the bacteriological consequences of the temperature regimes experienced by fresh chilled meat during retail display Greer, G.G.
1994
27 4 p. 371-377
7 p.
artikel
8 Fouling of model surfaces: adsorption and removal of whole unpasteurized milk Roscoe, Sharon G.
1994
27 4 p. 363-369
7 p.
artikel
9 Isolation of immunoglobulins from cheese whey using ultrafiltration and immobilized metal affinity chromatography Fukumoto, L.R.
1994
27 4 p. 335-348
14 p.
artikel
10 Optimization of protein extraction from flaxseed meal Oomah, B.Dave
1994
27 4 p. 355-361
7 p.
artikel
11 Penicillin residues in treated Chinook salmon Kitts, D.D.
1994
27 4 p. 395-399
5 p.
artikel
12 Physico-chemical and functional properties of roe from autumn spawning herring (Clupea harengus harengus L.) Gagné, N.
1994
27 4 p. 405-408
4 p.
artikel
13 Spices and seasonings Re, Pietro
1994
27 4 p. 409-410
2 p.
artikel
14 Thermal resistance of Streptococcus faecium as influenced by pH and salt Simpson, M.V.
1994
27 4 p. 349-353
5 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland