Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A multi-component approach to salt and water diffusion in cheese Payne, Mark R.
1999
9 12 p. 887-894
8 p.
artikel
2 Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological properties Fiszman, S.M
1999
9 12 p. 895-901
7 p.
artikel
3 Growth energetics of Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis in cometabolism of citrate and glucose Kimoto, Hiromi
1999
9 12 p. 857-863
7 p.
artikel
4 Heat-induced changes in the calcium sensitivity of caseins O'Connell, J.E
1999
9 12 p. 839-847
9 p.
artikel
5 Inactivation of lactococcal aromatic aminotransferase prevents the formation of floral aroma compounds from aromatic amino acids in semi-hard cheese Rijnen, L
1999
9 12 p. 877-885
9 p.
artikel
6 Investigation of Bacillus cereus contamination sites in a dairy plant with RAPD-PCR Svensson, Birgitta
1999
9 12 p. 903-912
10 p.
artikel
7 Purification and properties of an acid phosphatase from Lactobacillus curvatus DPC2024 Magboul, Abdallah A.A
1999
9 12 p. 849-855
7 p.
artikel
8 Study of the effects of temperature, pH and NaCl on the peptidase activities of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) by quadratic response surface methodology Gobbetti, Marco
1999
9 12 p. 865-875
11 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland