Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A multi-component approach to salt and water diffusion in cheese
Payne, Mark R.
1999
9
12
p. 887-894
8 p.
artikel
2
Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological properties
Fiszman, S.M
1999
9
12
p. 895-901
7 p.
artikel
3
Growth energetics of Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis in cometabolism of citrate and glucose
Kimoto, Hiromi
1999
9
12
p. 857-863
7 p.
artikel
4
Heat-induced changes in the calcium sensitivity of caseins
O'Connell, J.E
1999
9
12
p. 839-847
9 p.
artikel
5
Inactivation of lactococcal aromatic aminotransferase prevents the formation of floral aroma compounds from aromatic amino acids in semi-hard cheese
Rijnen, L
1999
9
12
p. 877-885
9 p.
artikel
6
Investigation of Bacillus cereus contamination sites in a dairy plant with RAPD-PCR
Svensson, Birgitta
1999
9
12
p. 903-912
10 p.
artikel
7
Purification and properties of an acid phosphatase from Lactobacillus curvatus DPC2024
Magboul, Abdallah A.A
1999
9
12
p. 849-855
7 p.
artikel
8
Study of the effects of temperature, pH and NaCl on the peptidase activities of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) by quadratic response surface methodology
Gobbetti, Marco
1999
9
12
p. 865-875
11 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland