Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological properties
 
 
Titel: Effect of addition of gelatin on microstructure of acidic milk gels and yoghurt and on their rheological properties
Auteur: Fiszman, S.M
Lluch, M.A
Salvador, A
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 9 (1999) nr. 12 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland