Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Detection of Lactococcus lactis phage P680, a heat resistant member of the 936 group of phages, by loop-mediated isothermal amplification (LAMP) Brinks, Erik
2018
82 C p. 1-3
artikel
2 Editorial Board 2018
82 C p. ii
artikel
3 Effect of calcium chelators on heat stability and heat-induced changes of milk microfiltered concentrates Renhe, Isis Rodrigues Toledo
2018
82 C p. 4-10
artikel
4 Effect of sodium chloride reduction on physicochemical, biochemical, rheological, structural and sensory characteristics of Tybo cheese Sihufe, Guillermo A.
2018
82 C p. 11-18
artikel
5 Effects of n-3 fatty acid sources on butter and hard cooked cheese; technological properties and sensory quality Vanbergue, Elise
2018
82 C p. 35-44
artikel
6 Enterococci and pseudomonads as quality indicators in industrial production and storage of mozzarella cheese from raw cow milk Meier, Fabienne
2018
82 C p. 28-34
artikel
7 Formation and structure of insoluble particles in reconstituted model infant formula powders Toikkanen, Outi
2018
82 C p. 19-27
artikel
8 Impact of the order of acid and heat treatments on the composition of caseinomacropeptide isolate Kilic-Akyilmaz, Meral
2018
82 C p. 45-50
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland