Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of the principal intracellular endopeptidase from Lactococcus lactis subsp. lactis MG1363 Stepaniak, L.
1995
5 7 p. 699-713
15 p.
artikel
2 Coupling of lactulose and furosine indices for quality evaluation of sterilized milk Pellegrino, L.
1995
5 7 p. 647-659
13 p.
artikel
3 Effect of heat and homogenization on riboflavin photolysis in milk Saidi, B.
1995
5 7 p. 635-645
11 p.
artikel
4 Impedance measurement of growth of lactic acid bacteria in dairy cultures with honey addition C̆urda, L.
1995
5 7 p. 727-733
7 p.
artikel
5 Milk and milk products: Technology, chemistry and microbiology Fox, P.
1995
5 7 p. 735-
1 p.
artikel
6 Proteolytic abilities of some lactic acid bacteria in a model cheese system Farkye, Nana Y.
1995
5 7 p. 715-725
11 p.
artikel
7 Rheological behaviour of low-fat and full-fat stirred yoghurt De Lorenzi, L.
1995
5 7 p. 661-671
11 p.
artikel
8 Study of proteolysis during storage of raw milk at 4 °C: Effect of plasmin and microbial proteinases Guinot-Thomas, Patricia
1995
5 7 p. 685-697
13 p.
artikel
9 Viscous behaviour of whey protein concentrate dispersions Rattray, W.
1995
5 7 p. 673-684
12 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland