Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of subcellular fractionation methods for lactococcus lactis subsp. lactis and L. lactis subsp. cremoris Crow, Vaughan L.
1993
3 7 p. 599-611
13 p.
artikel
2 Contribution of the indigenous microflora to the maturation of cheddar cheese McSweeney, P.L.H.
1993
3 7 p. 613-634
22 p.
artikel
3 Effect of retinol and fatty acid binding by bovine β-lactoglobulin on its resistance to trypsin digestion Puyol, Pilar
1993
3 7 p. 589-597
9 p.
artikel
4 Evaluation instrumentale et sensorielle de certaines propriétés texturales de fromages à pâte molle Hennequin, D.
1993
3 7 p. 635-647
13 p.
artikel
5 Forthcoming IDF events 1993
3 7 p. 674-
1 p.
artikel
6 Polymerization of casein on heating milk Zin El-Din, Mohamed
1993
3 7 p. 581-588
8 p.
artikel
7 Recent IDF publications 1993
3 7 p. 671-674
4 p.
artikel
8 Rheology and microstructure of low-fat Mozzarella cheese Tunick, Michael H.
1993
3 7 p. 649-662
14 p.
artikel
9 Role of fats in foods and nutrition, 2nd edition Fox, P.F.
1993
3 7 p. 669-670
2 p.
artikel
10 Target flowmeter used in a dairy processing plant Greene, Annel K.
1993
3 7 p. 663-667
5 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland