Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of the indigenous microflora to the maturation of cheddar cheese
 
 
Titel: Contribution of the indigenous microflora to the maturation of cheddar cheese
Auteur: McSweeney, P.L.H.
Fox, P.F.
Lucey, J.A.
Jordan, K.N.
Cogan, T.M.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 3 (1993) nr. 7 pagina's 22 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland